top of page
Vyhledat
JNCG REDAKCE

JNCG a Sokoli Pardubice: Silné partnerství pro rozvoj florbalu a mládeže

Finanční a investiční skupina JNCG se stala hrdým partnerem florbalového klubu "Sokoli Pardubice". Toto dlouhodobé partnerství představuje novou éru podpory pro tento významný tým, jehož historie a účast ve florbalové superlize jsou nesmazatelnou součástí pardubické sportovní scény.


Rozhodli jsme se pro sponzoring Sokoli Pardubice protože víme, že dobré věci je třeba podporovat.. Tato vize vychází z uvědomění si významu trvalé podpory a angažovanosti ve prospěch klubu. Dlouhodobé partnerství je zárukou stability a společného růstu, což umožní Sokolům Pardubice dosahovat nových úspěchů na florbalové scéně.


Vyjadřujeme svou plnou podporu florbalovému týmu Sokoli Pardubice, který se může pyšnit nejen bohatou historií, ale také aktivní účastí v prestižní superlize. Tato podpora zahrnuje finanční prostředky, které umožní klubu posílit svou konkurenceschopnost a dosahovat vynikajících výsledků na hřišti.


„Chápeme, že budoucnost florbalu spočívá v mladých hráčích a hráčkách. Proto je součástí partnerství také aktivní podpora mládeže a dětí v pardubickém klubu. Proto se zavazujeme investovat do rozvoje mladých talentů, poskytovat moderní tréninkové vybavení a podporovat vzdělávací programy pro mládež“, říká Jiří Nechvilka, zakladatel finanční a investiční skupiny JNCG.




Jiří Nechvilka, zakladatel / CEO skupiny JNCG a generální manažer klubu, p. Zozulák.


V rámci partnerství se Sokoli Pardubice je potřeba vyzdvihnout významnou roli generálního manažera pana Zozuláka. Vážíme si jeho vedení a oddanosti klubu, a společně s ním se těšíme na úspěchy a růst Sokolů Pardubice v nové fázi partnerství.


Společné úsilí finanční a investiční skupiny JNCG a florbalového klubu Sokoli Pardubice slibuje perspektivní budoucnost pro tento nadšený  tým a jeho skvělé fanoušky. Dlouhodobá podpora, zaměření na mládež a ocenění spolupráce s klíčovými osobnostmi klubu jsou zárukou úspěchu a udržitelného rozvoje v oblasti florbalu v Pardubicích.


Jsme si plně vědomi, jak klíčovou preventivní roli ve společnosti hraje sport. Sport vytváří zdravou a aktivní komunitu, a my jsme hrdí, že můžeme být součástí tohoto procesu prostřednictvím našeho partnerství se Sokoli Pardubice. Věříme, že podpora sportu má pozitivní dopad na fyzické i duševní zdraví lidí a přispívá k vytváření zdravější a bezpečnější společnosti.


-Red-

62 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


bottom of page